бесплатная доска объявлений

Украинская Баннерная Сеть
ГЛАВНАЯ | ДОБАВИТЬ ОБЪЯВЛЕНИЕ | КАТАЛОГ САЙТОВ | КОНТАКТЫ
БЫСТРЫЙ ПОИСК

Ключевые слова:


НАШИ ПАРТНЕРЫ

https://товаромания.рф ковер в детскую.

Адвокатська фірма «ІНГЛАР»


Предложение: Адвокатська фірма «ІНГЛАР»
Юридична допомога. Представництво в суді. Всі види послуг в адміністративних, господарських, цивільних і кримінальних справах .
Спадкові справи. Консультування і практична правова допомога у справах отримання спадщини, вирішенні спадкових спорів.
Сімейні справи. Всі види послуг з питань сімейного права. Правова допомога та представництво в суді під час розлучення, поділу майна, визначення місця проживання дитини, стягнення аліментів. Підготовка та аналіз шлюбних контрактів. Правова допомога з питань усиновлення, встановлення опіки та піклування, усунення перешкод у спілкуванні з дітьми.
Кримінальні справи. Участь адвоката на всіх стадіях кримінального процесу та під час проведення слідчих дій. Захист прав підозрюваного, обвинуваченого під час досудового слідства. Представництво інтересів цивільного позивача, відповідача, потерпілого у суді. Ознайомлення з матеріалами справи.
Господарське право. Надання консультацій з питань фінансово-господарської діяльності. Підготовка та юридична експертиза договорів та інших документів, операцій. Проведення юридичного аудиту. Юридичний супровід під час отримання ліцензій, дозволів, сертифікатів, реєстрації торгових марок. Прийняття участі у переговорах. Розробка внутрішніх документів (протоколів, офіційних листів, звернень, наказів, положень, інструкцій тощо). Правова допомога щодо боржників, стягнення заборгованості. Представництво в судах.
Реєстрація в ЄДР. Державна реєстрація юридичних осіб (ТОВ, ПП, ПАТ). Реєстрація змін (установчих документів, керівника, адреси). Реєстрація припинення юридичної особи (ліквідація, банкрутство). Державна реєстрація фізичної особи-підприємця (ФОП). Реєстрація змін ФОП. Отримання виписок, витягів. Всі види послуг щодо реєстрації та обліку.
© Адвокатська фірма "ІНГЛАР", 2010-2011
Всі права захищені

РЕКЛАМА

Главная | Добавить объявление | Каталог сайтов | Контакты
Рейтинг@Mail.ru Rambler's Top100 Рейтинг Досок Объявлений