бесплатная доска объявлений

Украинская Баннерная Сеть
ГЛАВНАЯ | ДОБАВИТЬ ОБЪЯВЛЕНИЕ | КАТАЛОГ САЙТОВ | КОНТАКТЫ
БЫСТРЫЙ ПОИСК

Ключевые слова:


НАШИ ПАРТНЕРЫ

Курси китайської мови «Shisandra»


Услуги: Курси китайської мови «Shisandra»
Курси китайської мови «Shisandra» засновані в серпні 2011 року. Курси приймають усіх бажаючих вивчати китайську мову шкільного та осіб більш зрілого віку.
Якщо жоден з Вас так і не зміг досконало оволодіти китайською мовою, ми можемо запропонувати Вам: традиційну і сучасну методику навчання; велику кількість навчальних годин; будь-який рівень навчання; свідоцтво по закінченню курсів.
Система навчання на курсах є однією з найдоступніших та ефективних, користується великим попитом і авторитетом як серед школярів, так і у студентів, молодих спеціалістів та осіб більш зрілого віку. При правильному ставленні до навчання випускники курсів отримують знання і навички, що дозволяють спілкуватися з носіями мови і працювати в сучасних умовах.
На курсах працюють штатні висококваліфіковані викладачі-професіонали, випускники тільки столичних державних вузів іноземних мов з великим досвідом роботи в галузі викладання та перекладу.
Курси проводять навчання за навчальними мовним програмами, адаптованим під конкретні запити слухачів: основний (базовий) курс, китайська мова для ділового спілкування.
Ми пропонуємо навчання в групах, міні групах, індивідуальне навчання, групах вихідного дня.
Для всіх бажаючих визначити свій рівень володіння китайською мовою - безкоштовне тестування або відвідування одного безкоштовного уроку.
Набір проводиться цілий рік.
Ми готові відповісти на будь-які Ваші запитання за телефонами: (063) 5790002, (097) 5626662 з 10.00 до 20.00 щодня.

РЕКЛАМА

Главная | Добавить объявление | Каталог сайтов | Контакты
Рейтинг@Mail.ru Rambler's Top100 Рейтинг Досок Объявлений