бесплатная доска объявлений

Украинская Баннерная Сеть
ГЛАВНАЯ | ДОБАВИТЬ ОБЪЯВЛЕНИЕ | КАТАЛОГ САЙТОВ | КОНТАКТЫ
БЫСТРЫЙ ПОИСК

Ключевые слова:


НАШИ ПАРТНЕРЫ

Автодіагностика USB OBDII 409 Інтерфейс VAG-COM Кабельне


Продам: Автодіагностика USB OBDII 409 Інтерфейс VAG-COM Кабельне
Діагностичний код несправності 409 кабель для ISO9141 і протоколів передачі KWP2000 з 16pin стилі OBDII роз'єм лінії передачі даних.
Здійснювати дивовижні діагностики в реальному масштабі часу для вашого автомобіля. Як? Просто використовуйте ваш портативний комп'ютер, цей USB включений VAG інтерфейсний кабель, і ваше улюблене програмне забезпечення діагностики, то ви можете миттєво побачити проблеми, змінювати налаштування і ясно помилки у свої машини. USB включений VAG роз'єм послідовного порту також надає допомогу в підтримці найбільш складних і критичних за часом додатків, таких як послідовного програмування EEPROM ECU та налаштування. Цей USB включений VAG-COM кабель допоможе вам заощадити час і гроші в дозволяє діагностувати свій автомобіль протягом декількох хвилин.
Ще краще, якщо цей транспортний засіб діагностики USB до 16 контактний DLC (Data Link Connector) кабель чудово працює з версії 3 і 4 з відомих програмних VAG, таких як ProDiag Шадетрі Software (для Palm OS і КПК). Це означає, що ви можете також використовувати цю модель з сумісними Palm і КПК, що дозволяє вам перетворити старий КПК у ваш особистий портативний діагностичний інструмент ви зберігаєте у вашому гаражі.
На погляд ...
* Автодіагностика USB кабель для VAG код несправності.
* DLC кабель для тих людей, які хотіли зробити DIY обслуговування автомобіля
* 409 кабель працює з деякими КПК діагностичних програмних інструментів для додаткової зручності

РЕКЛАМА

Главная | Добавить объявление | Каталог сайтов | Контакты
Рейтинг@Mail.ru Rambler's Top100 Рейтинг Досок Объявлений