бесплатная доска объявлений

Украинская Баннерная Сеть
ГЛАВНАЯ | ДОБАВИТЬ ОБЪЯВЛЕНИЕ | КАТАЛОГ САЙТОВ | КОНТАКТЫ
БЫСТРЫЙ ПОИСК

Ключевые слова:


НАШИ ПАРТНЕРЫ

офисы в аренду


Предложение: офисы в аренду
ОФІСНІ ПРИМІЩЕННЯ
. Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська кабельна компанія» діє на ринку України вже дев’ять років. Підприємство має декілька напрямків діяльності, одним з яких є здача в оренду власної нерухомості. У власності товариства є декілька об’єктів на території міста Одеса.
Бізнес-центри ТОВ «Українська кабельна компанія», які знаходяться за адресами: вул. Мельницка, 26/2; вул. Чорноморського козацтва, 103 та вул. Чорноморського козацтва, 115 відповідають усім сучасним вимогам комфортності для ведення успішного бізнесу.
Офісні приміщення будь яких розмірів, від 11м. кв. до 300 м. кв., що дозволяє нашим клієнтам вибрати саме той офіс, який би найбільш відповідав вимогам його бізнесу.
Офіс-центри мають автономне опалення, забезпечені другім електричним вводом та упоряджену територію призначену для розміщення автотранспорту.
Фасади обшиті композитними матеріалами, які не тільки стилізують споруду, а і забезпечують надійну гідро і теплоізоляцію приміщень.
Сходи та приміщення відремонтовані в сучасному корпоративному стилі.
Є технічна можливість для підключення надійного телефонного зв’язку та якісного Інтернету на вигідних умовах, у різних провайдерів.
Бізнес-центри відповідають всім сучасним вимогам комфортності та враховують весь необхідний набір комунікацій для ведення успішного бізнесу.
Гнучка система сплачування.
Відділ оренди:
тел.(048) 738-58-27
(067) 963-76-87
тел.(048) 738-63-33
(067) 727-92-01


РЕКЛАМА

Главная | Добавить объявление | Каталог сайтов | Контакты
Рейтинг@Mail.ru Rambler's Top100 Рейтинг Досок Объявлений