бесплатная доска объявлений

Украинская Баннерная Сеть
ГЛАВНАЯ | ДОБАВИТЬ ОБЪЯВЛЕНИЕ | КАТАЛОГ САЙТОВ | КОНТАКТЫ
БЫСТРЫЙ ПОИСК

Ключевые слова:


НАШИ ПАРТНЕРЫ

Изготовление и производство POS-материалов: рекламные вывески, указатели, таблички, Львов, Киев.


Продам: Изготовление и производство POS-материалов: рекламные вывески, указатели, таблички, Львов, Киев.
«Фин-Актив» изготавливает и производит из алюминия: рамки на клик-системе, промо-столы, лайтбоксы, подставки, информационные стенды (картон, пластик) ценникодержатели, штендеры стандартных размеров и на заказ, а также принимает заказы на изготовление табличек по эскизам заказчика, Львов, Киев.
Подставки, информационные стенды, рекламные стойки (буклетницы), информационные таблички, штендеры, ценникодержатели (ценники), рамки из алюминиевого профиля на клик-системе, вобблеры, ценникодержатели, подвесные системы а также уличные стенды. Вот почему изготовление табличек и вывесок, изготовление стендов (изготовление информационных стендов), рекламных стоек и ценников становится столь перспективным направлением производства.
Ефективні та зручні pos-матеріали
У нашій фірмі «Фін-Актив» Ви можете замовити якісні pos-матеріали та інше виставкове устаткування – вивіски, штендери, інформаційно-рекламні стійки, мобільні виставкові стенди, буклетниці, вітрини, мобільні конструкції, плакатні профілі та рамки для постерів. При виготовленні фірмового устаткування ми застосовуємо міцний і легкий водночас анодований алюміній, який, окрім того, що дозволяє конструкціям надійно слугувати протягом багатьох років, робить їм візуально привабливими.
Характерною особливістю pos-матеріалів є профіль з «клік-системою». Він дозволяє швидко змінювати інформацію та є зручним в експлуатації рамок, постерів, штендерів і т. п. Досвід переконує, що pos-матеріали є практичними, надійними та добре сприймаються візуально, що надзвичайно важливо для будь-яких інформаційно-рекламних цілей. Наприклад, таких, як оформлення місць продажів, проведення виставок, презентацій, особливо з використанням промо-стійок.
До уваги кожного нашого клієнта фірма «Фін-Актив» пропонує широкий вибір стандартних видів продукції кольору «матового срібла». Крім того, можна замовити виготовлення pos-матеріалів і презентаційно-виставкового устаткування нестандартних розмірів і комплектації, а також будь-якого іншого кольору за шкалою RAL.
Рамки з алюмінієвого профілю для постерів
Характерною особливістю алюмінієвих рамок є зручний профіль з «клік-системою», що дозволяє швидко змінювати графічні або інформаційні постери. До комплектації рамок входить прозора плівка, яка захищає постери від зовнішніх пошкоджень. А, отже, їх не потрібно ламінувати чи друкувати на спеціальних матеріалах, що суттєво здешевлює вартість їх виготовлення.
Як правило, рамки для постерів виготовляються стандартних розмірів, але у фірмі «Фін-Актив» можна замовити рамки й нестандартних розмірів. Обидва види постерів мають колір «матового срібла». На замовлення виготовляємо також рамки «під дерево», «під золото», або будь-якого іншого кольору за шкалою RAL.
Плакатний профіль
Замовник нашої фірми може вибрати плакатний профіль для постерів як стандартних, так і нестандартних розмірів. Плакатний профіль виготовлений з алюмінію і має «клік-систему», що дозволяє швидко та зручно змінювати плакати.
Виставкові стенди – промо-стенди
Фірма «Фін-Актив» виготовляє мобільші стенди, які не потребують обов’язкового кріплення до підлоги або стіни, є легкими у вазі, зручними в збірці й дають можливість організувати презентацію в мінімально короткі терміни. Застосування таких стендів суттєво економить час і зусилля під час проведення виставок, презентацій, конференцій тощо.
У нашій фірмі Вам запропонують промо-стенди трьох видів – баннерні, роллерні та стенди-ширми. Кожен із них підходить як для рекламного, так і для інформаційного стенду. На складі фірми постійно є готові стенди для продажу декількох типових розмірів, але при необхідності фахівці «Фін-Актив» можуть швидко виготовити стенди нестандартних форматів, максимально враховуючи всі побажання кожного клієнта.
Стійки для друкарської продукції, буклетниці
Фірма «Фін-Актив» пропонує стійки кількох конструкцій, що дозволяє в різні способи розміщувати друкарську продукцію на полицях і в кишенях, та широкий ассортимент буклетниць, який задовольнить вимоги найвибагливішого клієнта. Також у нас можна замовити рекламні стійки для друкарської прод

РЕКЛАМА

Главная | Добавить объявление | Каталог сайтов | Контакты
Рейтинг@Mail.ru Rambler's Top100 Рейтинг Досок Объявлений