бесплатная доска объявлений

Украинская Баннерная Сеть
ГЛАВНАЯ | ДОБАВИТЬ ОБЪЯВЛЕНИЕ | КАТАЛОГ САЙТОВ | КОНТАКТЫ
БЫСТРЫЙ ПОИСК

Ключевые слова:


НАШИ ПАРТНЕРЫ

ООО "Элит-Охрана"


Услуги: ООО "Элит-Охрана"
Товариство з обмеженою відповідальністю
«ЕЛІТ ОХОРОНА»
04108 Київ, пр-т Правди, б. 62
поштова адреса: м. Київ, вул. Зоологічна, б.4, кв. 21 факс. 483-39-87,тел 222-79-01,222-79-04,222-79-05, Р/р № 26000146082701
у філії КРУ банку “Фінанси та кредит", МФО 300937, Код ЄДОПОУ 34717266
Україна – країна соціальних потрясінь, тому не дивно, що потреба в охороні підвищується з кожним днем. Велику популярність набувають приватні охоронні послуги, які з успіхом надає ТОВ «ЕЛІТ ОХОРОНА».
Ми пропонуємо нашим замовникам:
1. Охоронні послуги, які забезпечують комплексну безпеку банків, офісів, складів та об’єктів які будуються, промислових центрів та житлових будинків, освітніх закладів,дитячих закладів,ресторанів, клубів, торгівельних та розважальних центрів та ін.
2. Забезпечення особистої безпеки, шляхом надання особистого охоронця, з навичками керування автомобілем. При необхідності можемо організувати зустріч та супровід VIP персон на автомобілях VIP класу (Mercedes-Benz Е-211, S-221, Mercedes-Benz Vito, Viano та ін.)
Свою діяльність ТОВ «ЕЛІТ ОХОРОНА» веде на підставі ліцензії МВС України по наданню послуг, пов’язаних з охороною державної та іншої власності, а також по охороні громадян.
Звернувшись до нас, Ви можете сміливо розраховувати на якісні послуги: як на одноразові, так і на довготривале співробітництво по комплексним заходам охоронно-режимного типу.
Ваша довіра нашому охоронному агентству – запорука успіху обох сторін, і ми зробимо все можливе, щоб забезпечити безпеку Вам и Вашій професійній діяльності.
Наші партнери:
- ТОВ «Еліт Захист»
- Приватна Служба Охорони «Еліт Безпека»
- Міжнародна громадська організація «Об’єднання ветеранів розвідки України»
- Міжнародна Асоціація ВПП Підрозділів ГУБОЗ «Єдність Патріотів»
- Автопарк «Caroline»;
- Рекламна компанія «СВТПЦ «КЛЕОПАТРА»;
- Юридична фірма «БАЯЗЕТ»
З Повагою, керівництво ТОВ «ЕЛІТ ОХОРОНА»

РЕКЛАМА

Главная | Добавить объявление | Каталог сайтов | Контакты
Рейтинг@Mail.ru Rambler's Top100 Рейтинг Досок Объявлений