бесплатная доска объявлений

Украинская Баннерная Сеть
ГЛАВНАЯ | ДОБАВИТЬ ОБЪЯВЛЕНИЕ | КАТАЛОГ САЙТОВ | КОНТАКТЫ
БЫСТРЫЙ ПОИСК

Ключевые слова:


НАШИ ПАРТНЕРЫ

Український науково-дослідний інститут нафтопереробної промисловості «МАСМА»


Предложение: Український науково-дослідний інститут нафтопереробної промисловості «МАСМА»
Український науково-дослідний інститут нафтопереробної промисловості «МАСМА» (УкрНДІНП «МАСМА») є єдиною науковою установою, здатною комплексно вирішувати проблеми нафтопереробки та нафтохімії.
Серед здобутків інституту – нові палива, оливи, мастила, мастильно-холодильні технологічні засоби, додатки (присадки) до мастильних матеріалів та палив, спеціальні нафтопродукти розчинники, гартувальні оливи та розділові рідини, пом’якшувачі гум, наповнювачі кабелів, бітуми тощо.
Майже весь існуючий асортимент вітчизняних мастил створений інститутом.
Створені мастила використовуються на підприємствах машино- та верстатобудівної, енергетичної, харчової та інших видів промисловості гірничо видобувного та нафтогазового комплексів, агротехніки, електроніки і космосу, на залізничному, автомобільному, морському та авіаційному транспорті, а також для військової техніки.
У доробку інституту – сучасні мийні, диспергувальні, депресорні, проти окисні, протизношувальні, антикорозійні та інші присадки до мастильних матеріалів.
Проводяться дослідження властивостей і складу нафт за уніфікованую програмою та пропонуються унікальні схеми її переробки, досліджуються нові каталізатори процесу каталітичного риформінгу та гідроочищення світлих фракцій нафтопродуктів, вивчаються процеси гідрування олив, нафтових та коксохімічних ароматичних фракцій автомобільних бензинів.
Розроблено та впроваджено у виробництво водозмішувальні синтетичні та напівсинтетичні рідини, емульсоли, біоциди, фунгіциди, мийнодезинфікуючи
засоби.
Всі перелічені нафтопродукти за своїми характеристиками відповідають світовому рівню.
Інститут оснащений стендами і приладами для оцінювання та випробування основних експлуатаційних властивостей мастильних матеріалів.
У розпорядженні науковців – сучасне лабораторне обладнання та інструментарій. Підбір фізико-хімічних, реологічних, та трибологічних методів аналізу дозволяє досліджувати мастильні матеріали практично за всіма існуючими ДСТУ, ГОСТ, ASTM, DIN тощо. За результатами цих випробувань в Україні і зарубіжжі допущені до застосування понад 230 найменувань пально – мастильних матеріалів.
Результатом наукової діяльності співробітників є майже 700 винаходів, понад 4 тис. наукових праць, у тому числі більше 75 книг та монографій.
Інститут готує кадри вищої кваліфікації через аспірантуру. Підготовлено 8 докторів наук та понад 120 кандидатів наук.
Інститут є колективним членом Нафтогазової та Інженерної академії України, членом Американського Національного Інституту (NLGI) та Європейського Інституту (ELGI) мастильних матеріалів.
На базі інституту створено активно діючі: Технічний комітет із стандартизації (ТК – 38) та Комітет з допуску до застосування продукції нафтопереробки та нафтохімії («ТК «Нафта – стандарт»), Орган із сертифікації нафтопродуктів, сертифікаційний випробувальний центр, галузевий відділ метрології.
03680, Київ-142, МСП, проспект Академіка Палладіна, 46;
Тел.:(044)424-24-13; Факс:(044)424-02-64
E-mail: [email protected]
http:\\www.ukrndimasma.com.ua

РЕКЛАМА

Главная | Добавить объявление | Каталог сайтов | Контакты
Рейтинг@Mail.ru Rambler's Top100 Рейтинг Досок Объявлений