бесплатная доска объявлений

Украинская Баннерная Сеть
ГЛАВНАЯ | ДОБАВИТЬ ОБЪЯВЛЕНИЕ | КАТАЛОГ САЙТОВ | КОНТАКТЫ
БЫСТРЫЙ ПОИСК

Ключевые слова:


НАШИ ПАРТНЕРЫ

научная сенсация


Предложение: научная сенсация
Книга : Нариси з історії митної справи та митного законодавства України-Руси (автори: Дідусенко Павло Миколайович, Пахневський Сергій Артемович , Мавродій Тетяна Станіславівна, Лисицький Олег Володимирович, Костюк Василь Петрович) під загальною редакцією Дідусенко Павла Миколайовича є справжньою науковою сенсацією.
Вперше , на підставі великого джерельного та фактичного матеріалу, великої кількості порівняльних таблиць ,а також ілюстрованого матеріалу було висвітлено історію становлення та розвитку митної справи та законодавчого регулювання правовідносин у даній сфері від найдавніших часів до сучасного періоду. Охарактеризовано джерела формування вітчизняного митного законодавства, показано особливості організації митної справи до н.е. на теритоії сучасної України та в перші століття н.е.(зародження данницьких відносин : примушування платити данину ), в часи Древньої Русі , в українській козацькій державі - Гетьманщині в першій половині XVII - XVIII ст. та на Запоріжжі . Висвітлено боротьбу в урядових установах Московщини за підпорядкування української митної системи та за введення нових митних порядків на Гетьманщині, та за знищення українського національного ринку. Показано національний склад купецтва України в XVII - XVIII століттях. Проаналізовано розвиток митної справи на українських землях у XIX - на початку XX ст., у 1917 - 2005 рр. Розглянуто питання організації митної системи незалежної України. Визначено функції та завдання митних органів, проаналізовано їх взаємодію з іншими державними структурами, юридичними та фізичними особами. Показано особливості розкриття контрабанди та розслідування кримінальних справ правоохоронними органами.
Книга містить детальну інформацію про устрій та життя в Києві за магдебурзьким правом , яка може бути повчальною та корисною для нинішніх керманичів нашої столиці.
Праця містить величезну джерельну базу, що підтверджує планомірні та цілеспрямовані дії сусідніх із Україною держав , які направлені були на знищення українського національного ринку , економіки, і звичайно , перешкодою на цьому їм були український національний ринок та українська самобутня митна система. Боротьба за знищення українського національного ринку, української економіки, і власне української державності, на нинішньому етапі є лише продовженням тисячолітної війни за знищення всього українського. Для цього завжди використовувалися "українські чвари", якими користалися вороги (та їх прихвостні) України-Руси.
В даній праці чітко прослідковується головна теза - без державності не існує митниці, і навпаки : головною ознакою державності є митна справа.Дотримуючись саме такої думки автори книги намагаються показати не тільки витоки , розвиток , реформування митних взаємовідносин на України, але й витоки української державності із основними її атребутами. Навіть слова : мито, митні збори, митниця (які вживалися ще в часи Київської Руси) є народженими в Україні , та вживаються в українській мові і до цього часу , в російській мові слово митниця - це таможня : від татарського "тамга", митні збори - "таможенные пошлины", а в польській мові - "zlo" (цло- запозичене з німецької мови) .
Інша важлива теза , яка проходить через всю працю : без сильної державної влади не може існувати незалежної економіки української держави.В періоди української історії , коли була сильна державна влада - економіка перебувала на найвищому піднесенні, торгівля розквітала, і , звичайно, митна справа. Тому дії наших сусідів завжди були направлені на підрив міцної державної влади, що давало можливість їм отримати контроль над українською економікою, і врешті , знищити українську державність, і все українське.
Все просто - все повторюється , але тільки в інших історичних умовах.
Індекс рубрикатора НБУВ: Х819(4УКР)112.038 + Х2(4УКР)-621.112.038 + У03(4УКР)084.3
Шифр зберігання книги/журналу в НБУВ: ВА669801

РЕКЛАМА

Главная | Добавить объявление | Каталог сайтов | Контакты
Рейтинг@Mail.ru Rambler's Top100 Рейтинг Досок Объявлений